Новини

Парис е супер ран сорт домати

10.11.2016

Много ранозрял хибрид с къса вегетация за полиетиленови оранжерии и ранно полско производство. Стъблото е с къси междувъзлия, самозадънващо се след 5-6 чепки. Устойчив на тютюнева мозайка, вертицилиум и фузариум (раса 1 и раса 2).

Прочети повече

Русенско без семе издържа на студ

02.10.2016

По външен вид на грозда и зърното Русенско без семе е аналог на класическия безсеменен сорт Бяло без семе, но с по-ранен срок на узряване и с по-добро плододаване при нашите условия. Този сорт грозде може да се отглежда при надморска височина до 400 м. Сортът е получен от кръстосването на сортовете Болгар и Хибрид VI-4.

Прочети повече

Млади ръце с биокрема на SKIN BLOSSOM

20.11.2014

Кремът за ръце на Skin Blossm смело може да се нарече истинско бижу. Продуктът съдържа над 98.85% натурални съставки, от които (без водата) 87% са био сертифицирани съставки.

Прочети повече

Байкал ЕМ1 ще ви избави от неприятните миризми

29.01.2014

Байкал ЕМ1 е екологичен широкопрофилен микробиологичен препарат за стимулиране растежа на растенията, ускорено получаване на компост и обезмирисване .

Прочети повече

Американската боровинка вирее и у нас

22.11.2013

Този храст е подходящ за любителско отглеждане, но преди да вземете решение за засаждане, следва да се съобразите с биологическите му изисквания. Най-характерното е, че расте на кисели почви, което изключва всякаква възможност да се отглежда на варовити терени и дори и почви с нормална киселинност. Благоприятните места са планинските възвишения и предпланинските склонове (където се обособяват вилни райони), с умерен климат и повечко валежи – над 800 мм, при това колкото е възможно по-правилно разпределени през периода от май до септември. Необходимо е да има възможност и за поливане.

Прочети повече
Зареди още