За нас

Издателска къща „Булхерба” ООД е сред първите големи частни издателства в България. Основана е през 1998 г. в София. Благодарение на последователната си фирмена политика постепенно се утвърждава като водещ издател на популярна литература за дома и семейството.

В стремежа си да бъдем максимално полезни на нашите читатели ние създадохме сайта  www.recepty.bg.  Тук сме събрали над 6000 уникални готварски рецепти; над 3000 билкови рецепти, използвани в народната медицина; изчерпателни описания на билките, разпространени в България, както и на всички цветя, овошки и зеленчуци, отглеждани в българските градини. В сайта ще намерите многобройни статии от водещи специалисти, свързани с грижите за дома, градината, здравето и красотата.

В този електронен магазин ние се стремим да предложим на ЛЮБИТЕЛЯ ГРАДИНАР, всичко от което се нуждае - семена за цветя и зеленчуци, луковици за цветя, посадъчен материал за плодни и декоративни растения, градински инвентар, както и биопрепарати и биоторове, необходими за практикуване на екологично градинарство.